“Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı” çalışmaları kapsamında yapmış olduğumuz yarışmalar

Mayıs ayının ilk haftası olan Bilişim Haftası'nda, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm toplumu bilişim teknolojilerinin güvenli ve bilinçli kullanımına teşvik etmek, bu konuda bilgilendirmek, sunulan hizmetlerin eş güdümlü koordinasyonunu sağlamak ve yeni hizmetlerin sunumunu planlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü koordinasyonunda “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eylem Planı” çalışmaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmesi istenilmiştir.

Okulumuzda https://www.guvenliweb.org.tr/  sitesi üzerinden eğitimler yapılıp, çocukların matematiksel-görsel ve uzamsal ve bedensel becerilerini geşiltirmesine yardımcı olacak olan, penaltı atma oyunu üzerinden bir turnuva düzenlenmiştir. 5. ve 6. sınıfların katıldığı turnuvaya katılan öğrencilere madalyaları dağıtılmıştır.

03.05.2023 182

03-05-202303-05-202303-05-2023