Anadolu İmam hatip Liseleri öğrencileri arası Genç Sada Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma, Kur´an’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmaları yapıldı.

Öğrencilerimiz 1 birincilik 1 üçünlük elde ettiler.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Anadolu İmam hatip Liseleri öğrencileri arası Genç Sada Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma, Kur´an’ın Genç Muhafızları Hafızlık, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Zonguldak İl Finalleri Kdz.Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonunda Tatoğlu Kültür Merkezi’nde 09/01/2024 Salı günü gerçekleştirildi. Geniş katılımın olduğu yarışma sonucunda;

• Genç Sada Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması 1.si  Emre SİVRİ  (Devrek AİHL)
  • Kur´an-ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması 1.si Samet ONUR  (Devrek  AİHL)
  • Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması 1. si Furkan Halid GENÇTÜRK (Zonguldak AİHL) oldu.
  • Okulumuz öğrencilerinden Kaan CİN’de Kur´an-ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışmasında 3. Olmuştur.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm okul, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, birinci olan öğrencilerimize bölge yarışmalarında başarılar diliyoruz.

09.01.2024 131

09-01-2024